14 Nejlepší hudba k řízení

Hudba a jízda jdou dohromady jako arašídové máslo a želé. Mohou být dokonce lepší kombinací, protože je obtížné si užít dobrou jízdu bez dobré písně, která ji doprovází.

V dnešní době je připojení hudby vašeho telefonu k vašemu vozu přirozené. Ať už se vaše auto může pochlubit vestavěnými funkcemi Bluetooth, pomocným konektorem nebo pouze bezdrátovým zařízením od Amazonu, vaše hudba k řízení je 100% nutná pro příjemnou cestu.

Stejně jako všechno v životě, poslouchat to stejné dokola vás může omrzet. To je důvod, proč jsme se rozhodli pročesat Spotify pro některé z nejlepších playlistů k jízdě, které lze najít.

Vynechali jsme něco, co milujete? Řekněte nám to v komentářích níže!

Když jedete po dlouhé dálnici...

1. Představte si toto: jedete po dlouhé dálnici s otevřenou cestou před sebou a krásnou přírodou kolem sebe. S písní "Wildflowers" od Toma Pettyho, vycházející z reproduktorů, by to mohl být prostě perfektní den...

2. Nenechte se zmást názvem tohoto playlistu – je perfektní taky pro jízdu za dne. Vysoce doporučujeme "Ocean eyes" od Billieho Eilishe pro změnu tempa při vaší cestě.

3. Night Drive obsahuje sbírku vokálů a nádherných balad, které vás budou doprovázet na dlouhé cestě. Poslouchejte třeba "Cherry Wine (live)" od Hoziera.

Když potřebujete za volantem opravdu zabrat...

4. Kde vůbec začít? Lidé s těmito písněmi jezdí již desetiletí. Je v podstatě nemožné něco pokazit s "Mustang Sally" od Buddyho Guye, která vychází z reproduktorů.

5. Díky rockové klasice, kombinované s hity časných let 2000, je zde něco pro každého. Určitě si pusťte "Seven Nation Army" od White Stripes.

6. Jakýkoliv playlist, který obsahuje "Left Hand Free" od alt-J, je playlist hodný přehrání. Perfektní spojení hudby pro vaši jízdu v rychlém pruhu.

Když máte na své cestě náladu na pár hitů...

7. Někdy prostě chcete slyšet něco nové, co vždycky nezapadá do kategorie rádiových popových hitů. Driving songs playlist vám dává přesně to, bez jakýchkoliv dalších přídavků. Když se usadíte v autě, pusťte si třeba "Stargazing".

8. No možná jsou rádiové hity právě to, co hledáte – samozřejmě bez všech těch reklam. Je téměř nemožné nezpívat si, když hraje "Havana" od Camily Cabello, a tak si ji příště, kdy budete za volantem, prostě pusťte.

Když chcete jen dokonalou kombinaci melodií pro cestu, která na vás čeká...

9. Skvělý mix hudby, který zahrnuje dekády, Driving Commute vám dá všechno od "Mr. Brightside" od the Killers až po "S.O.B." od Nathaniel Rateliff and the Nightsweats.

10. Nemyslete si, že jsme zapomněli na perfektní hudbu pro řízení přes malebnou krajinu plnou polí. Heartland Drive spojuje country hity s klasickým rockem pro perfektní kombinaci hudby, do které se můžete ponořit. Začněte s písní "Traveller" od Chrisa Stapletona a odsud pokračujte dál.

11. Díky kombinaci nových písní spolu se skvělými beaty, které jste nikdy neslyšeli, nemůžete s Morning Commute udělat chybu. Ujistěte se, že si vyslechnete taky "Chateau" od Angus & Julia Stone.

Zajammujte si při své jízdě...

12. "All Star" od Smash Mouth.

13. I když jsme již byli unaveni, když jsme kdysi tyto písničky zaslechli, je něco skvělého na tom, znát všechna slova písně, na kterou jsme úplně zapomněli. A žádná jízda by nebyla kompletní bez "Iris" od Goo Goo Dolls.

Pro řidiče, který se snaží zůstat v klidu a pohodě...

14. Tento seznam zakončuje perfektní playlist, který vás dá do pohody, když se před vás natlačí ten pomalý Prius – Calm Classics. "Diana" od Aarona Zigmana určitě nikdy není špatnou volbou, není potřeba Mozarta k tomu, abychom uslyšeli melancholickou píseň, která je zakončena nadějnými tóny z piána. 

Bonus!

Nejlepší hudba pro řidiče je stále zvuk jeho nových pneumatik, souhlaste s námi? Pak máme co nabídnout:

Šířka: Výška: Průměr:
Index rychlosti:

Přihlásit se k odběru novinek

Odpovědět: {{replyComment.author}}
Všechna pole jsou povinná
Komentář byl úspěšně odeslán

Zpět na začátek