Hankook Tire prodlužuje sponzorskou smlouvu se společností Real Madrid C.F.

Madrid, Španělsko, 21. ledna 2020 - Výrobce prémiových pneumatik Hankook na začátku nového desetileté rozšířil své globální partnerství se špičkovým španělským klubem Real Madrid C.F. za přítomnosti nového evropského ředitele Hankook Tire Sanghoona Lee a Florentina Péreze, prezidenta Real Madrid C.F. Akce se konala na tradičním stadionu Santiago Bernabéu, kde byl v roce 2016 položen základ pro úspěšné sponzorství Hankook. Od této chvíle bude výrobce pneumatik také po celou sezónu získávat výhradní práva na přední ústřední LED desku, a bude tak moci dosahovat nových met v místním i mezinárodním pokrytí. Kromě toho bude mít Hankook Tire další reklamní přítomnost v prostředí stadionu a četná online a offline aktivační práva, která Hankook Tire použije k neustálému posilování celosvětové přítomnosti své značky.

Sanghoon Lee, generální ředitel společnosti Hankook Tire Europe uvádí:“Jsme velmi potěšeni, že můžeme prodloužit partnerství s jedním z nejlepších fotbalových klubů na světě na další čtyři sezóny. „Za poslední tři a půl roku se Hankook a Real Madrid C.F. společně úspěšně rozrostly. Sdílené hodnoty a neustálé usilování o dokonalost inspirují fanoušky obou značek po celém světě. ““

Sponzorský závazek společnosti Hankook se neomezuje pouze na zápasy Real Madrid C.F. v Primera División (španělská první liga), ale zahrnuje také španělskou pohárovou soutěž „Copa del Rey“, jakož i další aktivační práva na mezinárodní domácí i venkovní zápasy 13násobného vítěze Ligy mistrů UEFA.

Hankook má se svými prémiovými produkty v automobilovém průmyslu své pevné místo a je originálním partnerem pro vybavení mnoha renomovaných výrobců automobilů a užitkových vozidel.

V rámci své marketingové strategie se výrobce pneumatik opírá o víceúrovňový koncept, který se skládá z místních, kontinentálních a globálních sponzorských závazků. Tímto způsobem lze optimálně integrovat jednotlivé situace na trhu a prostřednictvím specifického cílení lze podpořit loajalitu zákazníků a viditelnost značky. Kromě svého globálního zapojení u Real Madrid C.F. je Hankook aktivním sponzorem evropské fotbalové ligy UEFA již od roku 2012. Na místní úrovni jsou sponzorovány například špičkové kluby Borussia Dortmund, AS Monaco a SSC Neapol.

Zdroj - Hankooktire-Mediacenter.com

Přihlásit se k odběru novinek

Odpovědět: {{replyComment.author}}
Všechna pole jsou povinná
Komentář byl úspěšně odeslán

Zpět na začátek