Kia oživuje 2 modely pro rok 2019

Kia vylepšuje svou nabídku trojicí vozidel, které nahradí modely, ztrácející tempo: Optima sedan, Sedona minivan a luxusnější K900 sedan. Výrobce automobilů odhalil produkty ve středu, v průběhu auto show v New Yorku.

Prodej Optima poklesl v únoru o 31 procent a prodeje Sedona padli o 38 procent. Modelu K900 se v prvních dvou měsících roku 2018 prodalo pouze 54 kusů, byl zaznamenán pokles z 65 v předešlém roce.

Obnovená Optima 2019 přichází s novým dizajnem a technologiemi, včetně LED denních světel, inspirovaných Stinger-em. Technická vylepšení taky nabízejí rozšířené pokročilé systémy asistence řízení nebo ADAS.

"Vynovení 2019 zostřilo celkový dizajn uvnitř i zvenku a snažíme se dělat vícero technologií ADAS standardem napříč řadou Optima line, co je základem skvělé hodnoty, kterou Optima nabízí. Nový přístup k našemu oceňovanému telematickému systému UVO kupujícím ulehčí pochopení jeho funkcí a UVO zahrnuje vestavěný modem," řekl Orth Hedrick, vice prezident, plánování produktů, Kia Motors America, ve svém stanovisku.

Šířka: Výška: Průměr:
Index rychlosti:

"Nové dvoutónové sportovní sedačky jsou pro ty, kteří chtějí odlišit svůj vůz Optima s jedinečnými designovými zajímavostmi inspirovanými Evropou," řekl.

Vynovený automobil Sedona přišel s nově navrženými předními a zadními fasciemi. Minivan, říká Kia, teď sdílí podobný dizajnový jazyk, jako ostatní novější vozidla v nabídce značky. Sedona má pět úrovní úpravy -- L, LX, EX, EX Premium, SX a SXL.

Pro děti, sedící ve svých zadních sedadlech, Kia vylepšuje svůj zadní zábavní systém s 10,1 palcovými duálními dotekovými obrazovkami, umístěnými na zadní straně předních sedadel, kterými nahradila jednoduchou obrazovku nad hlavou, která je ve stávajícím modelu.

Druhá generace K900 je trochu delší a širší než její předchůdce. No Kia říká, že vypadá být užší, kvůli předělaným rozměrům. K900 je poháněna 3.3-litrovým dvojitým turbo V-6 motorem, stejným, jaký můžeme najít v sportovním Stinger-ovi. Motor generuje 365 hp.

Přihlásit se k odběru novinek

Odpovědět: {{replyComment.author}}
Všechna pole jsou povinná
Komentář byl úspěšně odeslán

Zpět na začátek