Spring Classic, 18.-20. květen

Ti, kteří jsou hluboce zamilovaní do vintage aut, s nedočkavostí čekali na tuto událost – Spring Classic show. Tato zábava je naplánovaná na 18. až 20. května a uskuteční se tak již velmi brzy. Spring Classic je závod vintage aut, kde se setkávají ty nejúžasnější a neuvěřitelné vintage automobily ze 70., 80. a 90. let. Pokud milujete auta a nemáte na 18. až 20. května žádné plány, určitě byste si měli koupit lístek na Spring Classic hned teď, abyste závod nezmeškali. Show kombinuje dvě úžasné události, motocyklový závod a výstavu starých automobilů. Event bude pokrývat historické výstavy motocyklů. Výstava bude v porovnání s rokem 2017 prezentovat větší počet krásných motocyklů. Plocha pro historické motocykly se stane místem pro vystavení starých moto znaků a starých památných objektů, spojených se závoděním. Taky to bude zahrnovat ocenění pro nejlepší vystavený motocykl a nejlepší závodní motocykl.

Kolik víte o Spring Classic?

Spring Classic je závod vintage automobilů, který začal v roce 2013 a stal se okamžitě úspěšným. Zahrnuje vintage auta starší než 20 let a obsahuje události spojené s motorsportem a jeho historií. Organizátoři této události připravili trasy, přičemž brali do úvahy stav cest na vybraných místech. Všem účastníkům je dána Kniha Tras, která obsahuje informace o všech trasách pro celý event. Jestli však účastníci chtějí sjet z naplánovaných tras, můžou to udělat.

Mazda Laguna Seca – to správné místo pro automobilové závody

Spring Classic se uskutečňuje v Mazda Laguna Seca. Místo je považováno za nedílnou součást poloostrova Monterey, protože má skvělý, mezinárodně známý závodní okruh. Může to být překvapivé, no místo nevyužívá investiční kapitál pro zlepšení svého zařízení. Všechno se dělá na náklady toho, kdo profituje ze zlepšení místního zařízení. Je tedy tím nejlepším místem pro organizování Classic Spring show – víkendu vintage automobilů – a pozvání opravdových fanoušků automobilů.

Účastníci Spring Classic

Spring Classic je možností vidět mnoho unikátních závodních automobilů v rámci jednoho víkendu. Jedním z nejzajímavějších účastníků je 1966-1972 Trans-Am 2.5 Liter. Trans-Am Serie byla navržena v roce 1966 společností Sports Car Club of America. Společnost byla také známá jako “Trans-American Sedan Championship”. V průběhu času tato série víckrát změnila jméno. Některé jména byly spojeny se sponzory, některá – ne. Je dobré poznamenat, že v roce 2017 se exkluzivním dodavatelem Trans Am Series stal jeden z nejznámějších výrobců pneumatik s velmi dobrou reputací, společnost Pirelli. Výrobce pneumatik se taky stal sponzorem závodění. Změna na Pirelli P Zero pneumatiky v dobrém ovlivnila rychlost a časy kol. Mezi dalšími závodními skupinami, které se zúčastní show, můžeme vidět Formula Atlantic, Formula B a Formula C, Stock automobily, Formula Ford, Can-AM atd.

Šířka: Výška: Průměr:
Index rychlosti:

Nitro Revival – nezapomenutelný event

Nitro Revival je s jistotou nejvášnivěji očekávaná část jarního eventu. Bude to úžasná show, kterou byste určitě neměli promeškat. Nitro Revival a jeho skvělé automobily se připojí k poloostrovu Monterey pro připomínku historie starých klasických závodních automobilů. Návštěvníci budou mít skvělou příležitost se podívat na velký počet vintage vozidel a obnovená tažná vozidla poháněná nitrometanem. Navíc budou mít šanci vidět prominentní osobnosti z oblasti závodění, které se show taky zúčastní. Nitro Revival je naplánován na druhý den eventu – 19. květen. Zajistí zajímavé aktivity, včetně sportovních aktivit a výstav.

Show přivádí k životu nejlepší dny palivových dragsterů. Tady se historie vrací k životu v obnovených vozidlech, které vypadají jako úplně nové. Závodníci říkají, že toto je unikátní opětovné setkání závodníků z různých období. Kdo ví, možná dokonce dostanete šanci sedět v jednom z těchto automobilů. Vyfocení je však garantováno. Návštěvníci budou mít šanci vidět velký počet klasických street rods a hot rods. Organizátoři říkají, že si pro lidé, kteří navštíví show, připravili něco speciálního. Abychom byli přesnější, sobotní event bude zakončen masivním zapalováním. Jen si představte řvoucí zvuk klasických drag vozidel. Toto je zvuk, který možno slyšet všude na kopcích malebného poloostrova Monterey.

Steve Gibbs, který je tvůrcem Nitro Revival show, řekl, že Nitro Revival je nekonvenční automobilová show. Unikátní automobily z celé Ameriky a Kanady se zde potkají, aby využili den drag závodem. Laguna Seca je považována za nejlepší místo pro organizování Nitro Revival a show. Není potřeba dodávat, že show přidá Spring Classic celkově speciální závodní element. Historie drag závodů je bohatá a živá. Je zde mnoho věcí, které možno oživit, abychom si připomněli, jak to bylo předtím. Není pochyb, že Monterey je pro to jednou z nejlepších destinací. Nitro Revival zve každého, aby se stal součástí tohoto skvělého třídenního eventu. 11 skupin asi 200 historických sportovních a závodních automobilů bude závodit na 2.238-mílové silnici během Spring Classic zahrnuje od 1966-74 Can-Am, přes 1974-94 Stock Cars po historické motocykly.

Gill Campbell, který zaujímá pozici viceprezidenta odpovědného za události na Mazda Raceway, je přesvědčen, že ti, kteří mají hlubokou lásku ke starým vozidlům, aktivitám a zábavě, si užijí čas strávený na akci. Můžete si být jisti, že Nitro Revival bude mít co nabídnout návštěvníkům každého věku. Nezáleží na tom, jestli jste fanouškem sportovních a závodních aut nebo historických motocyklů a silných dragsterů. Ujistěte se, že máte lístek, abyste tento event nepromeškali.

Přihlásit se k odběru novinek

Odpovědět: {{replyComment.author}}
Všechna pole jsou povinná
Komentář byl úspěšně odeslán

Zpět na začátek