Top pět důvodů, proč automobily selhávají v horkém počasí

Jeden den byla dána zpráva, která uvádí hlavní příčiny selhání vozidel ve Spojených státech. Tyto problémy jsou také časté v naší zemi.

Čerpadlo palivové nádrže

S vysokými náklady na palivo v dnešní době lidé čekají, dokud neuslyší "pípnutí", aby natankovali benzín. To způsobuje selhání mnoha palivových čerpadel. Když jdete pod čtvrtinu nádrže, palivové čerpadlo není zcela ponořeno do paliva. To způsobuje, že se generuje nepřiměřené teplo, protože palivo funguje jako chladicí kapalina. Doporučujeme, aby byla naplněna více než jedna čtvrtina nádrže a aby jste měnili palivový filtr každých cca 45 000 km, aby bylo vaše čerpadlo zdravé.

Baterie

Naše teplo ve Phoenixu zcela zničí baterie, proto doporučujeme vždy dvakrát ročně vaši baterii testovat. Když ji testujete, máte větší šanci, že ji nahradíte, když bude slabá, místo toho, aby se zničila a zcela selhala. Když servisujeme vozidla, vyčistíme také terminály, protože zesílení na terminálech oslabuje jejich sílu.

Chladiče a převodovky

Pouštní teplo je ničí. Motor má měřidlo, abyste mohli sledovat jeho teplotu, ale většina aut a nákladních automobilů nemá měřidlo teploty převodovky. Tekutiny jsou doslova živu vodou vašeho vozidla a doporučujeme výměnu tekutin, aby váš chladič a převodovka měly dlouhou životnost. Používání správné kapaliny na správných úrovních je životně důležité.

Hadice a řemeny

Prozkoumáme hadice a řemeny, abychom se ujistili, že nejsou příliš křehké nebo houževnaté nebo nejsou prasklé, roztřepené nebo vyduřené. Taky doporučujeme jejich výměnu podle doporučení výrobce.

Pneumatiky

Udržování pneumatik v pohybu a jejich nahrazování, když ztratí přilnavost, je velmi důležité pro bezpečnost. Ušetřete si čas - koupíte nové pneumatiky na adrese Pneumatika.com

Šířka: Výška: Průměr:
Index rychlosti:

Přihlásit se k odběru novinek

Odpovědět: {{replyComment.author}}
Všechna pole jsou povinná
Komentář byl úspěšně odeslán

Zpět na začátek