Zemědělství a poskytování zemědělských služeb s využitím traktorů zažívá rychlou změnu

Měnící se svět zemědělství a poskytování zemědělských služeb s využitím traktorů potřebuje své průkopníky. Vizionářský koncept zemědělské pneumatiky od Nokian Heavy Tyres tak zahajuje novou éru prací, při nichž jsou využívány traktory. Kombinace záběru v měkké půdě a odolnosti na silnici vytváří obchodní příležitosti pro menší zemědělce.

Koncept zemědělské pneumatiky Nokian Tyres zahajuje novou éru

Celé zemědělské odvětví stojí na počátku nové éry. Náklady na drobné zemědělství stoupají a dotace klesají – nebo jsou nejisté. Zemědělci tak potřebují rozšířit své provozní schopnosti tím, že poskytují smluvní služby.

Současný trend vede od specializace ke generalizaci a diverzifikaci. Tato potřeba utváří poptávku po novém typu vybavení, včetně odolných víceúčelových pneumatik, které umožňují univerzálnější a nákladově efektivnější využití traktorů než kdykoliv předtím.

Nový koncept traktorové pneumatiky Nokian Tyres byl speciálně vyvinut tak, aby umožnil víceúčelovější a nákladově efektivnější práce. Tento koncept pneumatiky nabízí spolehlivost a dlouhou životnost, jeho vizionářský dezén zajišťuje všestrannou mobilitu a maximální nosnost.

Přijďte se seznámit s novým konceptem pneumatiky Nokian Tyres spolu s komplexní řadou spolehlivých produktů Nokian Heavy Tyres, které zemědělcům po celém světě usnadňují práci v terénu, od neupravených polí až po kamenitou půdu.

O Nokian Tyres

Nokian Tyres je celosvětově nejseverněji umístěným výrobcem pneumatik. Společnost podporuje a usnadňuje bezpečnou jízdu v náročných podmínkách. Jsme jediným výrobcem, který se zaměřuje na produkty do náročných podmínek a podle potřeb uživatelů. Dodáváme inovativní pneumatiky pro osobní vozidla, nákladní vozidla a těžkou techniku, především pro oblasti, kde jsou na výkony pneumatik kladeny speciální nároky: sníh, lesy a náročné jízdní podmínky způsobené měnícími se ročními obdobími. Vyvíjíme naše produkty se zaměřením na udržitelnou bezpečnost a ohleduplnost k životnímu prostředí během celého životního cyklu pneumatiky. V roce 2016 měla společnost Nokian Tyres okolo 4 400 zaměstnanců a čisté tržby přibližně 1,4 miliard eur. Akcie Nokian Tyres jsou obchodovány na burze Nasdaq Helsinki.  

Přihlásit se k odběru novinek

Odpovědět: {{replyComment.author}}
Všechna pole jsou povinná
Komentář byl úspěšně odeslán

Zpět na začátek