Hankook mimo jiné dodává pro Audi Q8 v různých rozměrech

Neu-Isenburg, Německo, 18. září 2019 - Prémiový výrobce pneumatik Hankook vybavuje nové Audi Q8 svými pneumatikami ex works. Pokrokový design a průkopnické technologie charakterizují řadu Q automobilky z Ingolstadtu. Audi Q8 se svou mřížkou radiátoru s jedním rámečkem v oktagonálním designu navazuje na úspěšné Audi Ur-Quattro. Nové SUV Coupé nabízí dostatek místa, je luxusní a vysoce propojené. High-tech navigační systém, hlasové ovládání, hbitý podvozek s pneumatikami Hankook v rozměrech od 20 do 22 palců a výkonné motory dělají z Q8 dynamický vůz, který se perfektně hodí pro každodenní použití.

Pro čtyřdveřové SUV Coupé se používají tři řady pneumatik Hankook: vysoce výkonné letní i zimní Ventus S1 evo 3 SUV a zimní i*cept evo 2 SUV vzorky, respektive 285/45 R21 113 Y XL a V XL a Dynapro HP 2 Plus ve velikostech 275/50 R20 113H X, 285/45 R21 113H XL a 285/40 R22 110H XL Další rozměry budou následovat.

„Jsme velice potěšeni, že byly naše výrobky znovu vybrány pro nový model Audi,“ vysvětluje Han-Jun Kim, prezident Hankook Tire Europe“. „I když jsme již dlouhodobým dodavatelem Audi, je pro nás ctí být jmenováni dodavateli originální výbavy top modelu řady Q. Kromě toho jsme pyšní na to, že budeme dodávat celou škálu našich vzorků pro Q8 na různé trhy“.

Pneumatiky Hankook poskytují zvláštní podporu pro hbitou manipulaci při dynamické jízdě: "Hlavním požadavkem v průběhu vývoje byl design pneumatik. Z důvodu obecně většího zatížení vozidel u velkých vozů SUV a z toho vyplývající index zatížení, který musí být splněn v kombinaci s možnými vysokými rychlostmi, byla životnost designu pneumatiky samozřejmě obzvlášť důležitá. Kromě toho jsme věnovali zvláštní pozornost požadovaným vlastnostem vozidla jak v mokrém, tak v suchém prostředí,“ vysvětluje Dipl.-Ing Klaus Krause, vedoucí Evropského výzkumného a vývojového centra společnosti Hankook.

Ventus S1 evo 3 je konstruována s ´kuličkovým obalem´, speciálním nylonovým materiálem v oblasti boční stěny, který zvyšuje pevnost boční stěny.

Dvouvrstvé tělo a použití aramidového kompozitního materiálu snižuje nežádoucí růst valivého obvodu při vysokých a velmi vysokých rychlostech (více než 300 km/h) až o 60 % v porovnání s dříve používaným materiálem. To poskytuje pneumatice významně lepší stabilitu při jízdě a delší životnost díky menší produkci tepla, a tak zůstává na trvale vysoké úrovni přilnavosti i při vysokých teplotách. Sportovní dynamika na suché i mokré vozovce je garantována speciálním běhounem pneumatiky vyrobeným z vysoce výkonných přírodních pryskyřic.

Zdroj - Hankooktire-Mediacenter.com

Přihlásit se k odběru novinek

Odpovědět: {{replyComment.author}}
Všechna pole jsou povinná
Komentář byl úspěšně odeslán

Zpět na začátek